Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Transference

*
Στην E3 2017 η Ubisoft είχε ανακοινώσει το Transference, ένα παιχνίδι η δημιουργία του οποίου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Elijah Wood και τη Spectrevision. Το Transference είναι μία narrative-driven εμπειρία που συνδυάζει στοιχεία από FMV με first-person gameplay και ο πυρήνας της έχει να κάνει με την εξερεύνηση ενός ερειπωμένου μυαλού. Όσοι διαθέτετε VR headset θα μπορέσετε να ζήσετε τα γεγονότα σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, ενώ αν δεν έχετε προβεί ακόμα σε μια τέτοια αγορά, δεν υπάρχει κανένας λόγος απογοήτευσης μιας και το Transference παίζετε και με τον παραδισιακό τρόπο. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 4, Xbox One και PC, με υποστήριξη PS VR, Vive και Oculus headsets.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*